Admin

En av de tjänster som vårt företag utför städning, tvättning av fönstren. Omsorg om exakt utförande av alla tjänster, användningen av de medel som finns tillgängliga för detta ändamål - allt detta gör boken med oss. Vi är säkra på att alla som anförtror oss att tvätta fönstren i din lägenhet eller företaget inte kommer att misslyckas nivån presenteras av oss.

Lenort - Hörnsoffa

Admin

Vi är övertygade om att en hörnsoffa med divan som du kan köpa hos oss kommer till användning i varje lägenhet. Denna möbel förknippar nämligen funktioner av en soffa och en säng. Den kan ersätta dessa möbler eller komma till pass enbart under särskilda omständigheter t.ex. när gäster överraskar dig och bestämmer sig för att övernatta.

Försäljning av portar till privata hus och företag

Admin

När man skapar en stängsel för en viss egendom, bör man ta hänsyn till att montera en hållbar och funktionell port. Vårt företag erbjuder olika typer av dessa konstruktioner som kan anpassas både till villor, företags huvudkontor och till industrianläggningar. I vårt sortiment finns olika varianter av sektionsportar, garageportar och rullportar.