Admin

En av de tjänster som vårt företag utför städning, tvättning av fönstren. Omsorg om exakt utförande av alla tjänster, användningen av de medel som finns tillgängliga för detta ändamål - allt detta gör boken med oss. Vi är säkra på att alla som anförtror oss att tvätta fönstren i din lägenhet eller företaget inte kommer att misslyckas nivån presenteras av oss.

Lenort - Hörnsoffa

Admin

Vi är övertygade om att en hörnsoffa med divan som du kan köpa hos oss kommer till användning i varje lägenhet. Denna möbel förknippar nämligen funktioner av en soffa och en säng. Den kan ersätta dessa möbler eller komma till pass enbart under särskilda omständigheter t.ex. när gäster överraskar dig och bestämmer sig för att övernatta.

reklamprodukter

Admin

Med displayen kan du presentera dina produkter både i affären och på tillfälliga platser plats t. ex. mässor. Kartongdisplayen tillverkas på specialbeställning och anpassas helt efter kundens behov och förväntningar. Display kan ha traditionella rektangulära eller kvadratiska former, men även ovanliga former. Tryckmetoden som används, ger oss möjlighet att skapa unika och vackra former.